Over ons

Ilio reclame is in 2003 opgericht. Sindsdien is ons bedrijf gegroeid en zijn wij gevestigd in een representatief pand in Hillegom met een eigen ontwerpafdeling, productieruimte en werkplaats.

Ons bedrijf is begonnen met voertuigreclame, maar de activiteiten zijn inmiddels uitgebreid met binnen- en buitenreclame. Wij zien ons zelf als totaalleverancier van communicatie uitingen zoals; voertuig beletteringen, verlichte gevel reclame, lichtbakken, raam bestickering, interieurrestyling en diverse promotiematerialen zoals roll banners, vlaggen en zitzakken.

Binnen het “one stop shop” concept wat wij aanbieden bevindt zich ook onze ontwerp afdeling, welke kan concurreren met de  beste reclame bureaus als het gaat om het design van uw product.

Ons succes komt voort uit onze nuchtere Hollandse aanpak. Uw succes is ons succes en daar ondersteunen wij onze klanten dag en nacht bij. Dit doen wij niet alleen door uw opdracht goed uit te voeren maar ook door mee te denken tijdens het proces. Hierdoor worden wij door veel van onze klanten al vroeg betrokken bij opdrachten.

ilio reclame is sinds 2018 een sibon erkend bedrijf. De Sibon is een branche organisatie voor de reclame en sign industrie. Sibon is tevens een keurmerk dat iets zegt over onze kwaliteit.

 

Duurzaamheid

Ilio reclame geeft om het milieu en doet er alles aan om “moeder aarde” te ontzien. Wij maken gebruik van ECO-solvent inkten en maken persoonlijk gebruik van elektrische voertuigen. Daarnaast benutten wij zoveel als mogelijk de maximale breedte van onze machines, zodat restafval wordt beperkt tot een minimum.

 

Sociaal ondernemen

Ilio reclame geeft terug middels sponsoring. Wij sponsoren FC Lisse, SV Hillegom, North Sea Cup, Sinterklaas intocht Hillegom, de Haarlemmermeersche Golf Club (jeugd) en de Hillegomse Tennis Club.

 

Machine park

Mimaki wide format               Inka Onset                              

Mimaki  snijplotter                 Zund freesmachine

Suma sign snijplotter              OCE flatbed

Bubblefree applicator

 

Materialen

Ilio reclame  maakt gebruik van de folies van 3M, Avery en Oracal.